Shovelmachinist

PARO is voor haar locatie in het westelijk havengebied van Amsterdam op zoek naar enthousiaste machinisten ter versterking van ons bestaande team die intern worden opgeleid tot machinist recycling. Daarnaast leer je het nodig over het accepteren van de in- en uitgaande afvalstromen.

PARO werkt in een 2-ploegensysteem. Daarnaast zijn wij ook op zaterdag geopend. Flexibele inzetbaarheid is dan ook een voorwaarde.

Je functie:

Voor de uitvoering van onze verschillende werkzaamheden heeft PARO diverse middelgrote wielladers in gebruik, met een bedrijfsgewicht variërend van 20 tot en met 35 ton. Je werkt meestal in teamverband. Op elke activiteit – bijvoorbeeld puinrecycling of het sorteren van bouw- en sloopafval -  worden per dienst meerdere wielladers en/of kranen ingezet. Dit vereist nauwe samenwerking en een goede onderlinge communicatie. 

Je verricht hoofdzakelijk de volgende werkzaamheden:

  • Laden van bouwstoffen
  • Voeden en bedienen van een mobiele zeef- en windshiftinstallatie
  • In depot rijden van puin en granulaten
  • Het toegankelijk houden van stortdepots

Wij zijn op zoek naar:

Een enthousiaste en verantwoordelijke machinist. Je gaat netjes met je materieel om, bent stressbestendig, flexibel inzetbaar en je kunt goed in teamverband werken. Bij voorkeur beschik je over een VCA - certificaat. Tenslotte woon je op aanvaardbare afstand van je standplaats, in het westelijk havengebied van Amsterdam en ben je bereid tot flexibel werken (dag, avond, nacht, weekend). 

Wij bieden:

Een leuke en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. Je draagt binnen je functie veel eigen verantwoordelijkheid, werk je met goed materiaal en krijg je voldoende kansen om je te ontwikkelen tot allround machinist recycling en het accepteren van afvalstromen. Verder bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.