Shovelmachinist

PARO is voor haar locatie in Amsterdam op zoek naar een shovelmachinist.

Je functie:

Voor de uitvoering van onze verschillende werkzaamheden heeft PARO diverse middelgrote wielladers in gebruik, met een bedrijfsgewicht variërend van 20 tot en met 35 ton. Je werkt meestal in teamverband. Op elke activiteit – bijvoorbeeld puinrecycling of het sorteren van bouw- en sloopafval -  worden per dienst meerdere wielladers en/of kranen ingezet. Dit vereist nauwe samenwerking en een goede onderlinge communicatie. 

Je verricht hoofdzakelijk de volgende werkzaamheden:

  • Laden van bouwstoffen
  • Voeden en bedienen van een mobiele zeef- en windshiftinstallatie
  • In depot rijden van puin en granulaten
  • Het toegankelijk houden van stortdepots

Wij zijn op zoek naar:

Een enthousiaste en verantwoordelijke machinist met ruime werkervaring in de afvalverwerking en/of puinrecycling. Je gaat netjes met je materieel om, bent stressbestendig, flexibel inzetbaar en je kunt goed in teamverband werken. Bij voorkeur beschik je over een VCA - certificaat. Tenslotte woon je op aanvaardbare afstand van je standplaats, in het westelijk havengebied van Amsterdam.

Wij bieden:

Een leuke en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. Je draagt binnen je functie veel eigen verantwoordelijkheid, krijg je voldoende kansen om je te ontwikkelen en werk je met goed materiaal . Verder bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.