Operators

….voor onze nieuwe afval sorteerinstallatie.

Als operator lever je een belangrijke bijdrage aan een stabiel en efficiënt sorteerproces. Immers, jij bent de mens achter de machine!

 Jouw werkzaamheden

Je hebt verschillende taken: allereerst het opstarten en besturen van de installatie. Verder bewaak je de kwaliteit van het sorteerproces en grijp je in wanneer dat nodig is. Je voert controles en klein onderhoud uit en werkt het logboek bij. Tenslotte hou je tijdens je dienst orde, netheid en veiligheid op en rond de installatie in de gaten.

Werktijden

Onze nieuwe sorteerinstallatie is vijf dagen (etmalen) per week operationeel. Wij werken daarom met een drieploegensysteem. Elke ploeg roteert door de drie diensten heen (ochtend – middag – nacht).

Wie ben jij?

Om als operator werkzaam te kunnen zijn, moet je beschikken over bepaalde kennis, inzicht en ervaring. Dit kun je op verschillende manieren hebben verkregen. De volgende functie-eisen geven een richting:

  • Aantoonbaar technisch inzicht;
  • Ervaring in vergelijkbare productie omgevingen;
  • Gezonde dosis werklust;
  • Een afgeronde Operator, VAPRO of vergelijkbare opleiding is een sterke pré;
  • Kennis van Microsoft Office;
  • Basiskennis Engelse of Duitse taal;
  • VCA certificaat. Wanneer je hier niet over beschikt, dan regelt PARO je opleiding.

Wat biedt PARO jou?

Een mooie, afwisselende baan met enthousiaste collega’s. Je werkt met de nieuwste technieken op het gebied van recycling en krijgt volop gelegenheid om jezelf verder te ontwikkelen. Verder een uitstekend basissalaris, diverse (ploegen)toeslagen en vergoedingen en een ruime mate van vrijheid en verantwoordelijkheid.

Geïnteresseerd?

Stuur je CV naar werkenbij@paro.amsterdam

Eerst meer weten over de functie? Bel gerust met Frenklin den Haan (bedrijfsleider), 026 – 351 37 25.