Kraanmachinist

PARO is voor haar locatie in het westelijk havengebied van Amsterdam op zoek naar enthousiaste machinisten ter versterking van ons bestaande team die intern worden opgeleid tot machinist recycling. Daarnaast leer je het nodig over het accepteren van de in- en uitgaande afvalstromen.

PARO werkt in een 2-ploegensysteem. Daarnaast zijn wij ook op zaterdag geopend. Flexibele inzetbaarheid is dan ook een voorwaarde.

De functie:

De machine waarmee je werkt is een rupskraan (Hitachi ZW250) uitgerust met een sloop/sorteergrijper. Hiermee verricht je hoofdzakelijk de volgende werkzaamheden:

  • Laden van containers en vrachtauto’s
  • Voorsorteren gemengde afvalstromen
  • Voeden en bedienen mobiele shredder t.b.v. het verkleinen van bouw- en sloopafval
  • Opdraaien van voorraad

Wij zijn op zoek naar:

Een enthousiaste en verantwoordelijke machinist. Je gaat netjes met je materieel om, bent stressbestendig, flexibel inzetbaar en je kunt goed in teamverband werken. Bij voorkeur beschik je over een VCA - certificaat. Tenslotte woon je op aanvaardbare afstand van je standplaats, in het westelijk havengebied van Amsterdam en ben je bereid tot flexibel werken (dag, avond, nacht, weekend). 

Wij bieden:

Een leuke en afwisselende baan bij een dynamisch bedrijf met korte lijnen en een informele sfeer. Je draagt binnen je functie veel eigen verantwoordelijkheid, werk je met goed materiaal en krijg je voldoende kansen om je te ontwikkelen tot allround machinist recycling en het accepteren van afvalstromen. Verder bieden we je aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden.