Brand bij PARO Amsterdam

6 april 2021

Na de brand in de nacht van zaterdag 4 april zijn wij momenteel volop aan het werk met opruimwerkzaamheden. Ook zal er komende periode het nodige aan reparatie-werkzaamheden uitgevoerd worden aan het materieel. Tegelijkertijd zijn we gewoon geopend en staan wij voor u klaar om u van dienst te zijn zoals u van ons gewend bent. 

TEAM PARO
 

Brand bij PARO Amsterdam

Zaterdagavond 4 april jl. is op rond 21.30 uur op de locatie van PARO in Amsterdam een brand ontstaan in een voorraad ongesorteerd afval. Deze voorraad was opgeslagen in een loods. Brandweer en collega’s waren snel ter plaatse. Onder meer dankzij de uitstekende assistentie van onze eigen mensen, was de brand in de loop van de nacht weer onder controle.

Er is gelukkig geen sprake van enig persoonlijk letsel. De materiële schade wordt op dit moment geïnventariseerd.

Dienstverlening aan onze klanten

Dankzij het adequate ingrijpen van de hulpdiensten en eigen mensen, kan onze dienstverlening gewoon doorgaan. De locatie is geopend. Dat betekent onder meer dat u afval kunt blijven aanleveren of grondstoffen kunt afroepen.

Voor meer informatie of een nadere toelichting kunt u contact opnemen met Marieke Vos (PR/communicatie). Dat kan op telefoonnummer 088 – 980 5050. Uiteraard kunt u ook uw contactpersoon van PARO direct benaderen.