PARO verwerkt afval Outdoor Gelderland

Van donderdag 2 juli tot en met zondag 5 juli 2015 vond de 11e editie van Outdoor Gelderland plaats op het Nationaal Sportcentrum Papendal in Arnhem. In opdracht van Outdoor Gelderland heeft PARO de gehele afvalverwerking van het evenement voor haar rekening genomen.

 

Om al het afval in te kunnen zamelen zijn 15 kliko's en 15 rolcontainers op het terrein van Outdoor geplaatst, welke dagelijks zijn geleegd. GMP Groep, het moederbedrijf van PARO, is al jaren betrokken bij Outdoor Gelderland. 

Nationaal Sportcentrum Papendal is jaarlijks het decor van Outdoor Gelderland. Elk jaar is weer sprake van een aantrekkelijk programma vol met internationale hippische dressuur, springsport en de welbekende Culifair. Ondanks de hitte was het ook dit jaar weer een geslaagd evenement. Enige tegenvaller was dat Gerco Schröder, Hans Peter Minderhoud en Edward Gal, 3 toppers van het evenement, zich terug hebben getrokken vanwege de hitte. Zij kozen voor het welzijn van hun paarden.

Voor nadere impressies, sfeerbeelden en informatie betreffende het Outdoor Gelderland evenement kunt u ook eens kijken op de website van Outdoor Gelderland​.