PARO in uitzending Ink Master: meesters van de Lage Landen

Op zondag 5 november 2017 heeft het programma Ink Master: meester van de Lage Landen een aflevering opgenomen op de verwerkingslocatie van PARO in Amsterdam. Onze sorteerhal diende als decor voor de opdracht die de kandidaten in deze aflevering moesten uitvoeren.

Ink Master: meesters van de Lage Landen is een televisieprogramma waarin de beste tattoo artists het tegen elkaar opnemen in een keiharde afvalrace. Ze moeten verschillende opdrachten volbrengen waarin niet alleen hun techniek, maar ook hun creativiteit wordt getest. De jury bestaat uit beroemde tattoo artists en liefhebbers en elke week zal een deelnemer de show moeten verlaten.

In aflevering 2 draaide alles om het creëren van contrast. De kandidaten kregen de opdracht om met afval een kunstwerk te maken. Het kunstwerk werd vervolgens met behulp van licht geprojecteerd op een wit doek. De schermafbeelding die vervolgens tevoorschijn kwam vormde het resultaat van de opdracht waarop de kandidaten werden beoordeeld.

Waar vind je nou afval?  Juist! Bij PARO! Op onze verwerkingslocatie in Amsterdam hebben we voldoende afval liggen dat een mooie toekomst te wachten staat. Reden voor het programmateam om PARO te benaderen om als opnamelocatie te dienen. Locatiebeheerder Ruud had hier, gezien zijn liefde voor beeld en fotografie, wel oren naar en heeft de opnamedag begeleid. Het was een geslaagde dag en het resultaat mag er zeker wezen.

Ben je benieuwd naar de aflevering?