PARO doet weer mee met Truckersrun Westervoort 2015

Jaarlijks in het laatste weekend van augustus vindt de Westervoortse Truckersrun plaats. Ook dit jaar doet PARO mee met deze toer om mensen met een beperking een mooie dag te bezorgen. Deze Truckersrun, die dit jaar plaats vindt op zaterdag 29 augustus, is geliefd onder vele transportondernemingen in Gelderland. Deze dag staat volledig in het teken van de passagiers. Zo'n 160 personen met een beperking beleven de dag van hun leven doordat maar liefst 125 trucks aan deze tour deelnemen. Dit jaar rijden de trucks richting de Achterhoek. Bij Juffrouw Tok te Didam houden alle deelnemers een korte pauze voordat ze weer verder rijden naar de finish bij Wieleman te Westervoort.

PARO rijdt dit jaar mee met 4 trucks. Op de 29e zullen de trucks in blinkend PARO-paars klaar staan om te starten. Onze chauffeurs hebben er al zin in!

De Truckersrun is onderdeel van het weekend Westervoort in Beweging dat jaarlijks georganiseerd wordt door Stichting Promotie Westervoort. Leuk weetje: onze KAM/p&o-medewerker Leonie Derksen zit al een aantal jaar in de organisatie van de Truckersrun. Voor meer informatie over de Truckersrun: www.westervoortinbeweging.nl